Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Contacte   | Online Programare la Medic   |  Admin | WebMail

     Română      Русский
Prima pagină  »  Despre Noi  »  Echipa noastră
Echipa noastră
Astrahan Arcadie

Inscrie-te la o consultație

Specialist în medicina de urgență, psihoterapeut, cu experiență de lucru practic la Centrul Național Științifico-Practic în domeniul Medicinii de Urgență, a activat în domeniul cercetărilor clinice prin contract în Institutul de Cardiologie. Din 2010 este format avansat în drepturile omului în cadrul mai multor instituții internaționale, servește ca expert-consultant al Organizației Națiunilor Unite, Ministerul Sănătății și Guvernului Republicii Moldova în domeniul drepturior omului în domeniul sănătății și dizabilităților. A studiat detaliat cele mai bune practici în sisteme de sănătate mintală la nivel internațional în contextul standardelor Convenției ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (în special aplicate dizabilităților psiho-sociale).

A urmat formarea în psihoterapie la  Asociația de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică din Iași, România (2014-2017).

Autor al câtorva monografii și publicații în domeniul drepturilor omului și managementului în sănătate.

În lucrul clinic este adept ferm al tratamentelor științifice, moderne, bazate pe dovezi, deschis la abordările inovatoare. În lucrul cu persoanele cu dizabilități psihosociale și intelectuale, precum și persoanele dependente, promovează acceptarea necondiționată, ne-evaluativă și fără prejudecăți, respectând demnitatea și diversitatea umană.

Tel. 0685 77 333

 Echipa noastră

Psiholog clinician, psihoterapeut Citeşte mai mult...

Suntem în Viber
+37360299333