Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Contacte   | Online Programare la Medic   |  Admin | WebMail

     Română      Русский
Prima pagină  »  Despre Noi  »  Echipa noastră
Echipa noastră
Vlatcu Diana

Diana Vlatcu este formată ca psiholog clinician în cadrul Universității de Stat din Republica Moldova, Masterand în “Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei”, Specializarea „Psihologie Clinică”. La momentul actual beneficiază de formare în domeniul psihoterapiei integrative în cadrul Asociației de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică (Iași, România, 2015). A lucrat în repetate rânduri în perioada estivală, ca educator în cadrul Centrului de Odihnă de Copii şi Tineret “Prietenia”, astfel reușind să cunoască specificul lucrului cu colective mari de copii de diferite vârste, background și interese.  

În perioada 2010-2014 a activat în calitate de logoped, în cadrul Centrului de Zi de Dezvoltare și Socializare a Copiilor cu Necesități Speciale „Atenție” (Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copiilor), dezvoltând activități de organizare a evenimentelor în cadrul serviciilor individuale cu copiii cu necesități speciale și părinții acestora. Pe parcursul întregii activități profesionale a avut ocazia să își valorifice cu succes calitățile organizator-metodice și de acțiune.          

Pune un accent deosebit pe importanța pe care o acordă muncii sale și pe scopul de a obține rezultate calitative. Capacitatea de identificare a soluțiilor, adaptarea la diversele situații de muncă, gândirea creativă, critică precum și importanța acordată oferirii unor servicii de calitate, reprezintă trăsături de personalitate care favorizează abordarea multilaterală și complexă a situațiilor, acestea constituind indicatori ai profunzimii și pregătirii sale profesionale. Contribuie la facilitarea interrelaționării eficiente în depistarea și stabilirea motivației și vectorilor comportamentali ai grupului/țintă vizat, precum și la fundamentul pentru psihodiagnostic, profilaxie, consiliere și la abordarea operativă și comprehensivă. 

 

 

Inscrie-te la o consultație



Echipa noastră

Psiholog clinician, psihoterapeut Citeşte mai mult...

Suntem în Viber
+37360299333