Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Contacte   | Online Programare la Medic   |  Admin | WebMail

     Română      Русский
Prima pagină  »  Servicii  »  Centrul de Criză staționar
Centrul de Criză Mintală staționar

Centrul de Criză Mintală Drăgan este un serviciu de suport  cu plasament temporar pentru persoane cu criză mintală, care din anumite motive nu sunt internate în staționarul de psihiatrie. În centrul de criză clienții beneficiază de consultații psihiatrice și tratamente medicamentoase, psihoterapie, cazare, supraveghere avansată, susținere socială și alte servicii bazate pe o evaluare multidisciplinară a necesităților individuale. În centru activează medici psihiatri, interniști, psihologi, psihoterapeuți, nurse, animatori și lucrători sociali, echipa mobilă, staționar de zi și lucrători auxiliari și administrativi. În centru de asemenea activează o bucătărie de incluziune socială care deservește toate serviciile CCSM-B. De asemenea se petrec grupuri de suport reciproc și activități de agrement și socializare.

 

Transport:

La Centru se poate ajunge punand ca orientare locația pe harta Google, sau cu transportul public:

- troleul 16, rutierele 169, 116 (stația str. Ciocana, pe jos in sus pînă la colț str. Ciocana cu str. Bulboaca, orientare la casa Ciocana 12), 

- troleul 13, 21, rutiera 121, autobusul 23 (stația Supraten - apoi 20 m pe jos pe strada Ciocana, in sus intersectand strada Maria Dragan pînă la colț str. Ciocana cu str. Bulboaca, orientare la casa Ciocana 12)

 



Prima pagină  »  Servicii  »  Centrul de Criză staționar

Suntem în Viber
+37360299333